Kokoukset

Onnistunut kokous on tarkkaan mietitty kokonaisuus ja siinä me olemme oikeita henkilöitä auttamaan. Monipuoliset tilamme tarjoaa mahtavat puitteet erilaisten kokouksien sekä räätälöityjen erikoistilaisuuksien järjestämiseen.

Tilaisuuteen voimme liittää vaikka opastetun tutustumiskierroksen ja tutustumisen museon erilaisiin näyttelyihin. Oli kyseessä kokous tai juhlatilaisuus saat kauttamme kaikki palvelut, niin ruokailut kuin ohjelmat. Huomioithan myös, että osa tiloista on käytössä vain kesällä.

Kokous/juhlatilat

Palveluistamme löytyy myös monia muita erilaisia kokous- sekä juhlatiloja. Oli kyseessä sitten pieni 20 hengen tilaisuus tai jopa 150 hengen yritystilaisuus niin meiltä löytyy varmasti juuri sopiva ratkaisu. Ole yhteydessä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun tai yrityksesi näköinen ja kokoinen tapahtuma.

Kaivosravintola Hybridi

50 hengen tunnelmallinen ravintola ja kahvila. Tilassa on mahdollista järjestää monenlaisia erityyppisiä tilaisuuksia.

Kisuteatteri

100 hengen teatteri, jossa järjestetään paljon erilaisia esityksiä ympäri vuoden. Haluatko tuoda kaverit tai yrityksen työntekijät nauttimaan mukavasta ja erilaisesta illasta teatteriesitystä katsellen. Silloin Kisuteatteri on ehdottomasti oikea ratkaisu teille.

Korsotalon kokoustila

Kokoustila jonne mahtuu peräti 150 henkeä kokoustamaan. Korsotalon kokoutilassa on mahdollista järjestää erilaisia yritystapahtumia sekä myös esimerkiksi häitä. Tiloissa on tanssittu ja juhlittu lukuisat upeat häät vuosien saatossa.

Ravintola Wanha Takomo

100 henkeä vetävä tyylikäs, tunnelmallinen ravintola. Ravintolat sivulta löytyy kattavasti lisää tietoa Wanhasta Takomosta.

Ravintola Paja

50 hengen ravintola,. Myös Paja ravintolasta löytyy kattavasti tietoa ravintolat sivuilta, käy tutustumassa.

Suurimo

Suurimo on nimensä mukaisesti kaikkein suurin tiloistamme. Sinne mahtuu peräti 500 henkeä ja siellä on mahdollista pitää esimerkiksi pieniä messuja. Kyseessä on vanha lato/navetta joka on nykyaikaistettu sen historiaa kunnioittaen

Lisätietoa

Mikäli mielessäsi pyörii mikä tahansa tiloihin tai tapahtuman järjestämiseen liittyvä kysymys niin ole rohkeasti yhteydessä. Autamme jokaisessa kysymyksessä sekä asiassa erittäin mielellämme. Suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen ja upea tapahtuma.