Ravintolat

Sivuilta löydät kaikki ravintolamme, tietoa niistä sekä listattuna kaikki eri kokous- ja juhlatilat. Tutustu rauhassa tarjontaan ja kysy tarvittaessa lisää. Autamme erittäin mielellämme sinua, yritystäsi tai ryhmääsi valitsemaan juuri oikean ravintolan tarkoitukseenne.

Ravintolat

Paja

Ravintola Paja on kaikkein vanhin ravintolamme. Se sijaitsee erittäin kauniilla luonnonläheisellä alueella upeissa maisemissa.

Ravintolaan mahtuu parhaimmillaan 100 ruokailijaa sekä esiintyjä. Ravintolassa on siis mahdollista pitää hyvinkin isoja juhlia sekä tapahtumia. Ravintolaan voidaan järjestää maksimissaan sadalle ruokailijalle istumapaikat sekä pöydät. Sen lisäksi ravintolassa on reilun kokoinen esiintymislava ja kaikki tarvittavat perustarvikkeet esityksen tai puheen pitämiseen.

Ravintolassa on myös kesäisin ja sään salliessa auki oleva erittäin suuri ja tyylikäs terassi. Terassille mahtuu parhaimmillaan 50 henkeä kerrallaan ruokailemaan.

Wanha Takomo

Ravintola Wanha Takomo on nimestään huolimatta ravintolana vähän uudempi. Itse rakennus on sitten taas erittäin vanha, sillä rakennuksessa on toiminut takomo jo 1900-luvun alkupuolella. Itse rakennus on alun perin rakennettu aivan 1900-luvun alkupuolella, mutta sitä on vuosien saatossa remontoitu sekä laajennettu useampaan kertaan.

Ravintolassa on kuitenkin täysin oma tunnelmansa sen historiansa vuoksi. Ravintolaan mahtuu noin 50 asiakasta kerrallaan. Ulos on myös mahdollista kesäaikoina ja sään salliessa rakentaa noin 25 henkeä vetävä terassi pöytineen ja tuoleineen.

Ravintolassa on myös mahdollista pitää yksityistilaisuuksia, kuten vaikka häitä tai muita juhlia. Ravintolan reunaan on mahdollista saada pieni alue erilaisia esiintymisiä varten.

Kokous/juhlatilat

Palveluistamme löytyy myös monia muita erilaisia kokous- sekä juhlatiloja. Oli kyseessä sitten pieni 20 hengen tilaisuus tai jopa 150 hengen yritystilaisuus niin meiltä löytyy varmasti juuri sopiva ratkaisu.

Kaivosravintola Hybridi

50 hengen tunnelmallinen ravintola ja kahvila.

Kisuteatteri

100 hengen teatteri, jossa järjestetään paljon erilaisia esityksiä ympäri vuoden.

Korsotalon kokoustila

Kokoustila jonne mahtuu peräti 150 henkeä kokoustamaan.

Ravintola Wanha Takomo

100 henkeä vetävä tyylikäs, tunnelmallinen ravintola. Ylempänä lisää tietoa

Ravintola Paja

50 hengen ravintola, lue ylempää tarkemmat tiedot

Suurimo

Suurimo on nimensä mukaisesti kaikkein suurin tiloistamme. Sinne mahtuu peräti 500 henkeä ja siellä on mahdollista pitää esimerkiksi pieniä messuja. Kyseessä on vanha lato/navetta joka on nykyaikaistettu sen historiaa kunnioittaen.